top of page

Alle har brug for et testamente

 

Alle har brug for et testamente 

Uanset om man bor alene, er gift og har børn, er gift og har børn fra tidligere forhold eller man er samlevende, så er der al mulig grund til at tænke over, hvem der skal arve hvad. Den ny arvelov, der trådte i kraft den 1/1 2008 rummer så mange nye muligheder, at man bør lade en erfaren advokat give gode råd. 
- Normalt går vi ikke og tænker på, hvad der skal ske med vore ejendele, når vi er døde. Men det bør vi gøre, for med den ny arvelov er der så mange muligheder, og vi vil jo alle gøre det så godt som muligt for vore efterladte. Derfor bør man aftale tid hos en erfaren advokat for at få oprettet et testamente, opfordrer advokat Birte Dyrberg fra Dyrberg & Partnere A/S, der har kontorer i Hjørring, Vrå, Hals og Klokkerholm, og som løser juridiske opgaver for kunder i hele landet.

God til at lytte
- Det er vigtigt at benytte en advokat, der har forstand på arvesager. Som er god til at lytte og stille alle de relevante spørgsmål, man ikke selv har tænkt på. Som advokater skal vi igennem vore spørgsmål lære klienten at kende og dermed vurdere klientens ønsker og behov, siger Birte Dyrberg, der igennem en række foredrag har fortalt om den ny arvelov til flere end 300 personer i alle aldre, og såfremt der er foreninger eller organisationer, der er interesseret i at høre om den ny lov, stiller Birte Dyrberg gerne op. 
- Et testamente er nemlig ikke kun for folk med grå tindinger eller en gulnet dåbsattest. Alle har brug for et testamente, uanset alder og civilstand. Alle har brug for at tænke over, hvad der skal ske efter døden.

Mange års erfaring 
- Hos Dyrberg & Partnere A/S har vi mange års erfaring i at oprette testamenter. Vi er gode til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Måske har klienten i forvejen et testamente oprettet efter de gamle regler. Her vurderer vi, om der bør ske ændringer efter de nye regler, og ellers opretter vi et individuelt udformet testamente, som er skræddersyet den enkeltes ønsker, gør Birte Dyrberg opmærksom på.

KONTAKT

DYRBERG & PARTNERE

VORES ADRESSER

HJØRRING

Brinck Seidelins Gade 14
9800 Hjørring

Mandag – torsdag 09.00-16.00

Fredag 09.00-14.00

VRÅ

Østergade 16

9760 Vrå

Åbent efter aftale

HALS

Torvet 1

9370 Hals

Åbent efter aftale

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes, så brug nedenstående kontaktformular.

Beskeden er sendt, vi svarer tilbage hurtigst muligt.

bottom of page