top of page

Dødsboer

Rådgivning om valg af skifteform
Efter dødsfaldet skal du og de øvrige arvinger tage stilling til, hvordan boet skal behandles. Som advokater kan vi enten bistå i forbindelse med privat skifte eller som bobestyrer.
Hvis I er enige om, hvordan arven skal fordeles, kan I med fordel vælge privat skifte. Ved privat skifte træffer I selv beslutninger om arvefordeling og dødsboets behandling. I har også selv ansvar for at sende relevante opgørelser til Skifteretten. Her kan vi som advokat for arvingerne sørge for at klare alt det praktiske i boet i samarbejde med jer og indsende opgørelser til Skifteretten og SKAT. Vi kan også blot bistå jer i enkeltspørgsmål, hvis I er i tvivl om noget.
Hvis boet skal behandles som bobestyrer af en af os, forestår vi på samme måde det praktiske i boet. Her forelægges vigtige beslutninger for arvingerne, og ved eventuel uenighed kan vi som bobestyrer træffe en beslutning på jeres vegne, der efterfølgende kan indbringes for skifteretten.

Hvilken skifteform skal vi vælge?
Hvilken form for skifte, der er mest hensigtsmæssig, afhænger af en række faktorer som boets størrelse og den indbyrdes relation mellem arvingerne. Ved behandling af dødsbo kan vi som advokater hjælpe med rådgivning om den mest fordelagtige skifteform i jeres konkrete tilfælde.
Du og dine nærmeste er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til behandling af dødsbo af en advokat. Vi varetager alle opgaver inden for dødsbobehandling.

KONTAKT

DYRBERG & PARTNERE

VORES ADRESSER

HJØRRING

Brinck Seidelins Gade 14 9800 Hjørring

Mandag – torsdag 09.00-16.00

Fredag 09.00-14.00

VRÅ

Østergade 16

9760 Vrå

Åbent efter aftale

HALS

Torvet 1

9370 Hals

Åbent efter aftale

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes, så brug nedenstående kontaktformular.

Beskeden er sendt, vi svarer tilbage hurtigst muligt.

bottom of page