top of page

Ansættelsesret

En typisk ansættelsesretlig sag

I alle typer af sager handler det for os om at skabe det bedst mulige resultat for hver eneste klient.

Det bedst mulige resultat kan i den optimale situation skabes ved at løse din sag gennem forhandling. Hvis ikke en løsning kan nås ved forhandling, kan vi hjælpe dig med at få afgjort eventuelle uenigheder ved en voldgiftsret eller ved at føre din sag for de almindelige domstole.

I vores daglige arbejde tilbyder vi rådgivning inden for alle grene af det ansættelsesretlige område. Vores erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret omfatter indgåelse af fratrædelsesaftaler, bisidderfunktioner, urimelige afskedigelser og bortvisninger, gennemgang af ansættelseskontrakter samt forskelsbehandling på grund af køn og handicap.

Derudover rådgiver vi i høj grad også i forbindelse med opsigelse eller forflyttelse af offentligt ansatte samt om overenskomstbrud.

 

Betaling og omkostninger

Som hovedregel fastsættes vores salær ud fra de timetakster, der gælder for vores advokater og advokatfuldmægtige. Inden vi starter med at behandle din sag, sørger vi altid for at sende dig et overslag på de omkostninger, der vil være forbundet med, at vi hjælper dig. Du kender derfor den økonomiske risiko, inden vi går i gang.

Hvis arbejdet bliver mere omfattende, end vi først troede, tager vi en snak med dig om den nye økonomiske risiko – også set i lyset af, hvad du kan opnå af erstatning i din sag. Du vil derfor ikke opleve, at vi uventet sender dig en regning.

Hvis vi skal hjælpe dig med at tage sagen videre til domstolene, vil vi også altid – og sammen med dig – undersøge dine muligheder for at søge retshjælp ved en forsikring eller at søge fri proces ved Civilstyrelsen.

KONTAKT

DYRBERG & PARTNERE

VORES ADRESSER

HJØRRING

Brinck Seidelins Gade 14
9800 Hjørring

Mandag – torsdag 09.00-16.00

Fredag 09.00-14.00

VRÅ

Østergade 16

9760 Vrå

Åbent efter aftale

HALS

Torvet 1

9370 Hals

Åbent efter aftale

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes, så brug nedenstående kontaktformular.

Beskeden er sendt, vi svarer tilbage hurtigst muligt.

bottom of page